Ferietur til Østrig 2008

Søndag den 17. august kørte en bus med glade, forventningsfulde pensi­onister på en ottedages tur til Østrig. Fra Rønde gik det sydpå gennem Tyskland, hvor vi havde en overnatning, og mandag fortsatte turen til Østrig, hvor vi ankom til Hotel Westendorf hen på eftermid­dagen, et dejligt sted midt i en oase af blomster og duftende, nyslået græs.

Tirsdag gik turen til Krystallernes verden, hvor der blev brugt godt med penge. Vi var i Innsbruck, hvor der er skihopbane og elevator til toppen - der var en flot udsigt over byen og bjergene; på bytur til bl.a. domkirken, en tur ved vandfaldene og på skovtur i hestevogn, hvor der blev serveret ]ägertee - uha, den var god. Selvfølgelig skulle vi heller ikke snydes for en Tyroleraften med Alpenspektakel, og der var sejltur på Achensee-søen og en tur med svævebane.

Tak til foreningen og alle deltagere for en god og hyggelig tur.

M. Madsen, Rønde og Omegns Pensionistforening

Herunder 12 gode billeder fra forskellige situationer på  turen taget af